Meny

Krispiga majsbollar doppade i fin choklad

Krispiga majsbollar doppade i fin choklad

Våra Chokladdoppade majskrisp är försvinnande mumsiga. Med en krispig kärna av majs och hirs och ett hölje av belgisk choklad är det svårt att motstå dessa godingar. Du kommer märka att påsen strax är tom men skyll inte på oss!

Oemotståndligt gott helt enkelt. Luftiga, lätta, krispiga kulor av ekologisk majs och hirs i ett läckert hölje av fin belgisk choklad. Ett ekologiskt godis som är svårt att inte älska! Välj mjölkchoklad eller mörk choklad (eller varför inte både och?)

Ha en påse eller två på lut i väskan när sötsuget slår till.

Chokladdoppad majskrisp ljus

Chokladdoppad majskrisp mörk

Ekologiskt och Fairtrade-märkt naturgodis – när du vill unna dig något riktigt gott!

Ekologiskt och Fairtrade-märkt naturgodis –  när du vill unna dig något riktigt gott!

Nu erbjuder vi en ny serie med lyxigt naturgodis, med frystorkade bär och het ingefära doppade i  belgisk choklad. Lätta att ta till när du vill unna dig något riktigt gott eller önskar ett alternativ till vanligt godis på helgen.

Alla tre sorterna är ekologiska och Fairtrade-märkta  och serien består av kanderad ingefära i mörk choklad, frystorkade hallon i mörk choklad samt en blandning med frystorkade hallon, jordgubbar och blåbär i tre sorters choklad.

Ingefära i mörk choklad: Kombinationen av fin belgisk choklad med en kärna av söt och het ingefära ger närmast en smakexplosion i din mun. Näst intill omöjligt att bara ta en bit!

Blandade bär i choklad: Oemotståndliga, frystorkade bär som doppats i belgisk choklad, det tycker vi är lyx! Vi tröttnar aldrig på syrliga hallon i mörk choklad, söta jordgubbar i mjölkchoklad och ljuvliga blåbär i en blandning av vit choklad och blåbärspulver. Ni hör ju själva – supersmarrigt!

Hallon i mörk choklad: Kombinationen fin belgisk mörk choklad med en kärna av friska sötsyrliga hallon ger en fantastisk och intensiv smakupplevelse. Ljuvligt lyxiga!

Och har du tänkt på att Fairtrade-märkt choklad kanske gör smaken lite extra god? Det upplever vi i alla fall!

 

 

Alla kategorier

Arkiv

Kung Markatta på Twitter

Kung Markatta på Facebook