Meny

Nya energifyllda snacksmixer att ta till när du är på språng!

Nya energifyllda snacksmixer att ta till när du är på språng!

Nu erbjuder vi en serie ekologiska snacksmixer bestående av olika blandningar av frön, nötter, frukter, bär och choklad. Snacksmixerna är lätta att ta med sig i väskan eller på resan. Sammanlagt har vi tagit fram fem olika mixer som alla på sitt sätt är riktiga humörhöjare!

Eftersom nötter och frön är både goda och fulla med bra energi har vi valt att satsa på det som grundstomme i alla mixerna. Snacksmix Frö är en helt naturell blandning av frön och sojabönor. De som önskar en fruktigare smakupplevelse väljer någon av de två mixerna med torkade frukter och bär och de som vill ha unna sig något extra eller vill ha ett lite nyttigare alternativ till godis på helgen, kan lyxa till det med de två mixer som är chokladdoppade.

Vi har känt att det har saknats bra, ekologiska snacksalternativ på marknaden. Något gott att ta till när tiden tryter och man behöver få i sig ett bra mellanmål.

De fem olika mixerna är:

  • Snacksmix frö: Lättsaltade och rostade sojabönor, pumpafrön och solrosfrön. En härligt knaprig blandning. 50 g.
  • Snacksmix nöt med äpple & tranbär: Torkade, fräscha äppelbitar, friskt syrliga tranbär och söta russin. Allt blandat med rostade hassel- och cashewnötter samt sojabönor. Krispigt, gott och färgglatt! 50 g.
  • Snacksmix nöt med physalis & körsbär: Torkad, syrlig physalis, friska körsbär och söta russin. Allt blandat med rostade cashewnötter, mandlar och sojabönor. Knaprigt och lite segt om vartannat. Vackert att se på och gott att äta. 50 g.
  • Snacksmix soja med choklad: Rostade och lättsaltade sojabönor doppade i mörk choklad. Ljuvligt gott! 50 g.
  • Snacksmix choklad med gojibär: Chokladdoppade gojibär, sojabönor, nötter och russin. Både mörk-, vit- och mjölkchoklad. Smaksensation! 50 g.

Alla kategorier

Arkiv

Kung Markatta på Twitter

Kung Markatta på Facebook