Meny

Äntligen kan vi erbjuda ekologiskt äkta vaniljpulver och vaniljsocker!

Äntligen kan vi erbjuda ekologiskt äkta vaniljpulver och vaniljsocker!

Till alla bakfantasters glädje lanserar vi nu två efterlängtade ingredienser: äkta ekologiskt vaniljpulver av mald vaniljstång och ekologiskt vaniljsocker bestående av finmalt rörsocker smaksatt med vaniljpulver. Båda produkterna har en mjuk och varm vaniljsmak och en mycket mer komplex karaktär än aromen vanillin. Både vaniljpulvret och vaniljsockret är KRAV-märkta och godkända av föreningen Äkta vara. Hitta dem i butik från och med vecka 34.

Vi fortsätter att bredda vårt baksortiment och lanserar nu äkta ekologiskt vaniljpulver och vaniljsocker.

Många som bakar eftersöker ekologiska, genuina produkter och vår ambition är tillgodose deras önskemål.

Allt fler tycker det är självklart att baka med äkta vanilj och inte den konstgjorda aromen vanillin som helt saknar den äkta vaniljens breda smakpalett. Våra vaniljprodukter är KRAV-märkta och även godkända av föreningen Äkta vara och bär därför Ä-märket. Denna märkning är till för att hjälpa konsumenter hitta mat utan tillsatser. Finns i matbutiker och hälsokostbutiker från vecka 34.

Vaniljpulver – av mald ekologisk vaniljstång. Använd som smaksättare i bakning, smoothies och desserter. KRAV och Ä-märkt. 

Vaniljsocker – Finmalt ekologiskt rörsocker som smaksatts med äkta vaniljpulver. Tack vare att rörsockret är finmalt löser det sig fort och lätt vilket underlättar i köket. Använd som smaksättare i bakning, smoothies och desserter. KRAV och Ä-märkt. 

Alla kategorier

Arkiv

Kung Markatta på Twitter

Kung Markatta på Facebook