Meny

Nominerade till Örebros Näringslivspris

Nominerade till Örebros Näringslivspris

Kung Markatta nominerade till Örebros Näringslivpris

Idag är vi extra glada då vi precis fått reda på att vi är nominerade för Örebros Näringslivspris. Den 28 februari 2013 presenteras vinnarna på Örebrogalan, då 12 priser ska delas ut till människor, företag och organisationer som har lyckats extra bra inom näringsliv, kultur, idrott och andra områden i samhället.

Örebrogalan finns till för att hylla Örebros eldsjälar och framgångar. Vi vill stödja, uppmuntra och lyfta fram goda insatser och framgångar i vår stad och region. Att bli nominerad och att vinna ett pris skapar glädje och stolthet. Och den uppmärksamhet som råder kring prisutdelningen skapar också positiva effekter för de berörda parterna.

Juryns motivering:

Ett starkt växande företag med höga krav på de ekologiska produkter man säljer. Man vill skapa känslan av att man odlat i sitt eget trädgårdsland. Företaget vill vara en förebild i att förena god lönsamhet med högt socialt ansvar och ett starkt miljötänk. Deras ambition är att medarbetarna ska känna sig stolta över vad företaget gör.

I samband med detta togs en kort presentationsfilm om Kung Markatta fram! Se Lennart berätta om hur det hela började:

Uppdatering!

E-man vinnare av Örebros Näringslivpris. Det höll inte hela vägen för Kung Markatta, men vi håller huvudet högt och kämpar vidare! Och självklart gratulerar vi e-man som tog hem priset i år.

Och en väldigt trevlig dag och kväll blev det ändå!

Alla kategorier

Arkiv

Kung Markatta på Twitter

Kung Markatta på Facebook