Meny

Smakrika ekologiska körsbärstomater

Smakrika ekologiska körsbärstomater

Nu kompletterar vi vårt redan breda tomatsortiment med smakrika hela körsbärstomater. Tomaterna är från ett familjeföretag i Italien och är både KRAV- och Ä-märkta. Körsbärstomater innehåller lite mer syra än vanliga stora tomater vilket gör smaken friskare. Körbärstomaterna passar såväl till finare pastarätter som till mustiga grytor.

Visst är det bra att alltid ha konserverade tomater hemma, säger Ingrid Herdmo, produktchef på Kung Markatta. Det är ju ingen hemlighet att de enkla rätterna ofta är de godaste, bara man har bra råvaror.

Våra krossade tomater fick tillsammans med en branschkollega bäst i test hos Råd och rön hösten 2012. De nya körsbärstomaterna är från samma producent och är minst lika goda och lite friskare i smaken. Detta gör att de passar utmärkt till pastarätter men även grytor och gratänger, till exempel lasagne.

Precis som resten av våra tomatprodukter kommer dessa små godingar från soliga Italien där tomaterna fått mogna i sin egen takt utan konstgödsel och kemiska bekämpningsmedel. De är både KRAV-märkta och godkända av föreningen Äkta vara.

Alla kategorier

Arkiv

Kung Markatta på Twitter

Kung Markatta på Facebook