Meny

Ekologiska, Ä-märkta gourmetknäcken i ny förpackning

Ekologiska, Ä-märkta gourmetknäcken i ny förpackning

Nu kommer vi med två nya, Äkta Vara-märkta gourmetknäcken, lagom till vårens och sommarens alla fester och picknickar. Vi har sedan tidigare tre sorter av gourmetknäcke och utökar vi med ytterligare två medelhavsinspirerade varianter. I samband med detta byter vi även förpackning till en snygg ask i skyddande tunn kartong för att bevara bröden på bästa sätt.

Kung Markattas vackert gyllenbruna gourmetknäcken; Tre fröer, Müsli samt Ost & Pumpa, får nu två nya medelhavsinspirerade smakvänner i form av Tomat & Mozzarella samt Oliv. Precis som tidigare är de ekologiska och innehåller enbart naturliga ingredienser. De ger frukosten en guldkant, passar utmärkt till ostbrickan eller som ett hälsosammare snacks. Alla knäckebröden är godkända av föreningen Äkta vara och är således märkta med Ä-märket. Vi passar även på att byta ut förpackingen till en praktisk och snygg ask i tunn kartong som skyddar knäckebröden på bästa sätt.

Gourmetknäckebröden finns att köpa från vecka 18, i dagligvaruhandeln samt hälsokostbutiker.

Tomat & Mozzarella – Fullkornsvete med mozzarella, solmogna tomater och provençalska kryddor. Ljuvligt gott att äta som det är eller t.ex. dippa i en god hummus eller färskoströra.

Oliv – Fullkornsvete med fin smak av gröna oliver och rosmarin. Njut det som det är eller till ”charkisarna”/charktallriken/medelhavstallriken/tapasen.

Ost & Pumpafrö – Fullkornsvete med emmentalerost och pumpafrön. Fantastiskt gott att äta som det är eller t.ex. dippa i en god hummus eller färskoströra.

Tre Fröer - Fullkornsdinkel med solros-, sesam- och linfrön. Passar utmärkt att dippa i goda röror som ett hälsosamt snacks eller tillsammans med favoritpålägget som en smörgås.

Müsli – Fullkornsdinkel med müslimix av frön och russin och med lätt sötma från honung. Perfekt ihop med en bit lagrad ost.

Alla kategorier

Arkiv

Kung Markatta på Twitter

Kung Markatta på Facebook