Meny

Tävlingen om jordens godaste sportlovssnacks är nu avslutad

Tävlingen om jordens godaste sportlovssnacks är nu avslutad

Under 6 veckor har ni spelat Snackman så det stått härliga till! Det verkar ha varit åtråvärda priser i potten då några av er har lagt ner ett imponerande antal timmar på spelet - bra kämpat allihop!

Och vinnarna är....

  • Pris 1-5 går till spelarna Kolompar, Skogstroll och Maria. 
  • Stjärnpriset går till Elise i Stockholm med motiveringen: 

Är inte livet en tävling om att äta rätt? En tävling mot sig själv och en tävling för sig själv. Varje dag börjar ett nytt långdistanslopp där det gäller att inte gena genom skogen, utan att våga vägra halvfabrikaten som kantar vägen som dopningsmedel. Genom att varje dag tävla mot den enkla och billiga utvägen, orkar vi springa hela loppet och lite till. Genom att varje gång tävla mot butikerna och fråga efter de där ekologiska bananerna. Genom att alltid välja ekologiskt, hälsosamt och bra för oss alla, vinner vi alla. Varje dag. Vinsten är att kunna leva ett friskt, hälsosamt och starkt liv. Vinsten är att på vägen orka stödja den som halkat efter. Tävlingen är för dem som inte orkar tävla för sig själva. Tävla alltid med dig själv om att äta rätt. Tävla för ditt liv.

Extra stort grattis till er och naturligtvis till alla er andra. Lådor med jordens godaste sportlovssnacks till er på placering 1-50 samt stjärnpriset skickas ut från oss i slutet av veckan.

Vinsterna fördelas enligt nedan;

1-5 pris utvalda produkter från Kung Markatta till ett värde av 1000 kr
6-50 pris 3 utvalda produkter från Kung Markatta till ett värde av 50 kr
Stjärnpris till den person som har bäst motivering kring hur man kan göra en sport av att äta rätt (oberoende av hens poängsumma).

Alla kategorier

Arkiv

Kung Markatta på Twitter

Kung Markatta på Facebook