Meny

Julgåva till Naturskyddsföreningen 2015

Julgåva till Naturskyddsföreningen 2015

Även i år väljer vi att skänka en julgåva till Naturskyddsföreningen som vi anser utför ett fantastiskt arbete för miljön och klimatet. Med aldrig sinande energi uppmuntrar de till förändring och sprider information på ett lättillgängligt och begripligt sätt.


Just nu är Naturskyddsföreningen på plats på FNs klimatmöte i Paris för att följa vad som sker och för att träffa föreningens globala partnerorganisationer.

Under året som gått har vi sett kampanjer såsom:

  • #Klimatmaxa - en del av Naturskyddsföreningens satsning för att se till så att klimatpolitiken blir en central del av politiken oavsett regering.
  • #smergy – Naturskyddsföreningens energieffektiviseringsprojekt SMERGY, en förkortning av ”Smart Energy”. Ett sätt att hjälpa dig spara energi hemma och samtidigt rädda planeten.
  • Den återkommande kampanjen #byttilleko, som med mycket lättillgängligt utbildningsmaterial, visar att det inte behöver vara så krångligt att förändra sina inköp och sina val i vardagen till ett mer ekologiskt sådant. 
  • De har även precis lanserat en ny bok – Ägodela 

Allt fler väljer bort ägandet och väljer istället att hyra, låna, ge bort, byta eller köper begagnat. Det är ett fenomen som går under många olika benämningar. Vi kallar det för ägodela.

Allt detta, och mer därtill, gör det till ett naturligt val för oss på Kung Markatta att stödja och uppmuntra Naturskyddsföreningen i sitt fortsatta arbete!

Alla kategorier

Arkiv

Kung Markatta på Twitter

Kung Markatta på Facebook