Meny

Ekologisk Granola från Kung Markatta lanseras i tre smaker - vilken blir din favorit?

Ekologisk Granola från Kung Markatta lanseras i tre smaker - vilken blir din favorit?

Kung Markatta lanserar ekologisk Granola, god till såväl frukost som dessert. Med en bas av gyllenbrun, ugnsrostad müsli finns den i tre goda smakvarianter: jordgubb & hallon, blåbär & kokos samt äpple, mandel & kanel. Kung Markatta har valt bort oligofruktos och istället sötat Granolan med kokossocker. Kokossocker har ett lägre GI än vanligt socker och har en söt, karamelliknande smak. Kung Markattas ekologiska Granola innehåller inga onödiga tillsatser och bär därmed Ä-märket.

Kung Markattas ekologiska Granola har sin bas i gyllenbrun, varsamt ugnsrostad müsli. Havre- och dinkelflingor, pumpa- och solrosfrön rostas tillsammans med solrosolja och kokossocker vilket ger ett smakrikt och knaprigt resultat. Därefter har torkade bär, frukter och goda kryddor tillsatts.

Kung Markatta har valt bort oligofruktos och istället sötat Granolan med kokossocker. Kokossocker har ett lägre GI än vanligt socker och har en söt, karamelliknande smak. 

Kung Markattas ekologiska Granola är god till frukost eller som mellanmål, men prova den även gärna till dessert! Varva Granola med färska bär och en fetare yoghurt i höga glas. Och toppa slutligen med lite mer bär och citronmeliss.

Toppa gärna även din frukostsmoothie med granola:

Granolatoppad Blabarssmoothie Frukost

Granola äpple & mandel – Med små munsbitar av tärnat äpple och tunt skivad mandel, samt kryddad med kanel och bourbonvanilj får du en smakrik och härligt doftande topping till t.ex fil eller yoghurt eller varför inte toppa din äppelpaj med den?

Granola jordgubb & hallon – Med små sötsyrliga munsbitar av frystorkade jordgubbar och hallon samt en gnutta bourbonvanilj får du en frisk, fräsch och somrigt smakande topping till t.ex. fil eller yoghurt eller varför inte toppa din bärpaj med den?

Granola blåbär & kokos – Med friskhet från frystorkade blåbär och lätt nötighet från rostade kokoschips får du en härligt smakrik topping till t.ex. fil eller yoghurt eller varför inte toppa din blåbärspaj med den?


Kung Markattas Granola säljs i välsorterade dagligvarubutiker, och inom övriga hälsokostbutiker och fackhandeln. 

Alla kategorier

Arkiv

Kung Markatta på Twitter

Kung Markatta på Facebook