Meny

Kung Markatta AB - årets leverantör på Dagligvarugalan 2015

Kung Markatta AB - årets leverantör på Dagligvarugalan 2015

Idag är vi så fantastiskt glada och stolta - Kung Markatta AB har i konkurrens med Gastro Import och Vitamin Well tagit hem det prestigefulla priset som ÅRETS LEVERANTÖR 2015Dagligvarugalan!

Nomineringen löd:
”Kung Markatta är sedan starten för 30 år sedan en föregångare för ekologiska livsmedel på den svenska marknaden. Det breda och tydliga sortimentet driver flera kategorier i butikerna. Med hållbarhet i centrum har företaget långsiktigt byggt god lönsamhet och stort förtroende bland kunderna.”

Vinsten motiverades med:
”Kung Markatta, Årets Leverantör 2015, hyllas av kunderna för att alltid erbjuda ett inspirerande kvalitetssortiment av livsmedel. Tillsammans med dagligvaruhandeln har de på ett proaktivt sätt drivit ekorevolutionen samt utvecklat ett brett och lönsamt sortiment som möter kraven från dagens konsumenter.”

Vi vill rikta ett stort tack till våra kunder, alla butiker och Nigel Wright/juryn för utmärkelsen som motiverar oss att jobba ännu hårdare för att få svenska folket att äta sundare och bättre mat. Vi tackar också Fri Köpenskap för en mycket välarrangerad gala och en trevlig kväll. Sist men inte minst tackar vi er som höll tummarna för oss!

Alla kategorier

Arkiv

Kung Markatta på Twitter

Kung Markatta på Facebook