Meny

Kung Markattas ekologiska Gourmetknäcken får tillökning – nu lanseras Gourmetknäcke Chia

Kung Markattas ekologiska Gourmetknäcken får tillökning – nu lanseras Gourmetknäcke Chia

Nu lanserar kungen av ekologiskt - Kung Markatta – en ny spännande smaksättning på sitt populära ekologiska Gourmetknäcke - Gourmetknäcke Chia. Med sina gyllenbruna, krispiga skivor, rikligt toppade med ekologiska chia-, solros och linfrön sätter det här knäcket utan tvekan guldkant på frukoststunden eller ostbrickan. Kung Markattas Gourmetknäcke bär Ä-märket, vilket betyder att det är godkänt av föreningen Äkta vara.

Kung Markattas vackert gyllenbruna Gourmetknäcken; Tre fröer, Müsli, Ost & Pumpa samt medelhavsinspirerade Tomat & Mozzarella får nu tillökning i form av Gourmetknäcke Chia – ett ekologiskt knäcke av fullkornsvete och havre. Brödet är rikligt bestrött med ekologiska chia-, solros-, och linfrön och har gräddats varsamt under lång tid för att få den rätta krispigheten.

Chia har blivit ett riktigt populärt frö senaste året. Rika på Omega 3, protein och fiber är det ett riktigt superfrö och det gjorde att det blev ett naturligt val för oss när vi nu ville utöka utbudet av våra Gourmetknäcken, säger Ingrid Herdmo, Product Innovation Manager för Kung Markatta

Samtliga Gourmetknäcke är ekologiska och innehåller enbart naturliga och högkvalitativa ingredienser. De sätter guldkant på frukosten, men passar även utmärkt till ostbrickan eller att dippa i en god röra som ett hälsosammare snacks. Alla Gourmetknäckebröden är godkända av föreningen Äkta vara och är Ä-märkta.

Chia – Fullkornsvete & havre med chia-, solros- och linfrön och en nypa salt. Njut som det är eller tillsammans med en bit god ost eller t.ex. dippa i en god hummus eller färskoströra.
Ost & Pumpafrö – Fullkornsvete med emmentalerost och pumpafrön. Fantastiskt gott att äta som det är eller till charktallriken.
Tre Fröer - Fullkornsdinkel med solros-, sesam- och linfrön. Passar utmärkt att dippa i goda röror som ett hälsosamt snacks eller tillsammans med favoritpålägget.
Müsli – Fullkornsdinkel med müslimix av frön och russin och med lätt sötma från honung. Perfekt ihop med en bit lagrad ost.
Tomat & Mozzarella – Fullkornsvete med mozzarella, solmogna tomater och provencalska kryddor. Ljuvligt gott att äta som det är eller t.ex. dippa i en god röra.

Alla kategorier

Arkiv

Kung Markatta på Twitter

Kung Markatta på Facebook