Meny

Kung Markatta lanserar en oemotståndlig uppsättning av läckra raw-snacks

Kung Markatta lanserar en oemotståndlig uppsättning av läckra raw-snacks

Kung Markatta utökar sitt snackssortiment och lanserar en oemotståndlig uppsättning av ekologiska och läckra raw-snacks baserade på frukt och grönt. Fyra varianter av härligt knapriga frukter och grönsaker - Ananas, Mango, Paprika och Tomat samt krispiga och spröda Grönkålschips i tre smaksättningar – Chili, Kakao och Lök.

Alla varianter är givna till fredagsmyset, men Ananas och Mango är även perfekt att strössla över yoghurten, eller varför inte toppa salladen med krispig Paprika och Tomat!

Kung Markattas nya läckra snackssortiment är naturligtvis ekologiskt och tillverkat av råvaror som håller högsta kvalitet. Hela sortimentet är raw och framtaget med metoder som gör att de flesta av näringsämnena bevaras.

Kung Markattas frukt- och grönsakssnacks har en utsökt och naturligt koncentrerad smak av Ananas, Mango, Paprika eller Tomat. De solmogna frukterna och grönsakerna har skivats och sedan varsamt vakuumtorkats på ett snabbt och skonsamt sätt. Med enbart en ingrediens i varje påse, är snacksen helt naturliga och bär alla Äkta Varas märkning Ä-märket.

Oemotståndliga att äta som de är direkt ur påsen, men fungerar även utmärkt på en plocktallrik, som drinktilltugg under fredagsminglet, som topping på frukostfilen, till bakning eller strödd över en sallad. Snacksen innehåller inga andra ingredienser än just den aktuella frukten eller grönsaken.

Kung Markattas Grönkålschips har en mild grönkålssmak och har sedan smaksatts med Chili, Kakao eller Lök. Chipsen är läckert spröda, medan de finmalda cashewnötterna ger dem en bitig konstistens och en god nötig smak. Detta är lyxiga chips som med fördel avnjuts precis som de är. Grönkålschipsen är torkade vid låg temperatur och på ett skonsamt sätt.

Kung Markattas frukt- och grönsakssnacks samt Grönkålschips kommer att finnas att köpa i dagligvaruhandeln samt hälsokostbutiker och övriga fackhandeln.

Alla kategorier

Arkiv

Kung Markatta på Twitter

Kung Markatta på Facebook