Meny

En riktigt god och pigg höst med Kung Markatta!

En riktigt god och pigg höst med Kung Markatta!

I höst kan du ge dig själv en riktigt uppiggande och ekologisk boost då Kung Markatta lanserar sex stycken spännande superpulver laddade med bland annat vitaminer, proteiner och folsyra.

Kung Markatta lanserar nu sex stycken superpulver laddade med naturens egen energi: Spirulina, Baobab, Nypon, Vetegräs, Hampaprotein och Maca. Lägger man till de tidigare lanserade nordiska superbären – Lingon, Blåbär och Tranbär, finns det nu en uppsjö av smaker och nyttigheter att variera t.ex. sina smoothies och energibollar med.

Spirulinapulver Ekologiskt spirulinapulver baserat på mikroalger som odlas i sötvatten. Laddat med protein och vitamin B12. Smaken och doften av alger kan upplevas lite speciell i början, blanda därför pulvret i juice eller i en smoothie. 100 g.

Nyponpulver KRAV-märkt nyponpulver som är raw och gjort på kärnfria nypon. Nyponen torkas och mals varsamt till ett pulver som är rikt på bl a kostfiber. Blanda det i en smoothie, strö det över gröten eller tillsätt det i brödbaket. 100 g. 

Baobabpulver I Senegal växer de mäktiga baobabträden, av lokalbefolkningen ibland omnämnda som Livets träd. Deras sötsyrliga frukter torkas och mals till ett fint pulver. Ekologiskt, rikt på C-vitamin och kostfiber och med sin härligt friska, exotiska smak är det perfekt till yoghurt, chiapudding eller energibollar. 75 g. 

Vetegräspulver KRAV-märkt vetegräspulver som har en fräsch, lite speciell smak och en härligt grön färg. Det innehåller mycket folsyra som är nödvändigt för cellernas ämnesomsättning och för bildandet av röda blodkroppar. Det är också rikt på fiber och protein. Prova det i en shake eller en shot. 75 g. 

Macapulver Ekologiskt macapulver som är raw och rikt på fiber, vitamin C och jod. Macaroten har en maltliknande smak och är en bra smakkompis till kakao. Blanda pulvret i en smoothie eller en chokladdessert. 100 g. 

HampaproteinpulverKung Markattas ekologiska och hampaproteinpulver är raw och rikt på protein och fiber.  Pulvret har en mild nötig smak som passar perfekt i t ex smoothies, pannkakor, morgonfilen, desserter och bakverk. 75 g.

Prova för exempel denna gröna supersmoothie med spirulina och vetegräspulver. Perfekt att starta dagen med!

Grön supersmoothie

 

 

Alla kategorier

Arkiv

Kung Markatta på Twitter

Kung Markatta på Facebook