Meny

Ekologiskt och Fairtrade-märkt naturgodis – när du vill unna dig något riktigt gott!

Ekologiskt och Fairtrade-märkt naturgodis –  när du vill unna dig något riktigt gott!

Nu erbjuder vi en ny serie med lyxigt naturgodis, med frystorkade bär och het ingefära doppade i  belgisk choklad. Lätta att ta till när du vill unna dig något riktigt gott eller önskar ett alternativ till vanligt godis på helgen.

Alla tre sorterna är ekologiska och Fairtrade-märkta  och serien består av kanderad ingefära i mörk choklad, frystorkade hallon i mörk choklad samt en blandning med frystorkade hallon, jordgubbar och blåbär i tre sorters choklad.

Ingefära i mörk choklad: Kombinationen av fin belgisk choklad med en kärna av söt och het ingefära ger närmast en smakexplosion i din mun. Näst intill omöjligt att bara ta en bit!

Blandade bär i choklad: Oemotståndliga, frystorkade bär som doppats i belgisk choklad, det tycker vi är lyx! Vi tröttnar aldrig på syrliga hallon i mörk choklad, söta jordgubbar i mjölkchoklad och ljuvliga blåbär i en blandning av vit choklad och blåbärspulver. Ni hör ju själva – supersmarrigt!

Hallon i mörk choklad: Kombinationen fin belgisk mörk choklad med en kärna av friska sötsyrliga hallon ger en fantastisk och intensiv smakupplevelse. Ljuvligt lyxiga!

Och har du tänkt på att Fairtrade-märkt choklad kanske gör smaken lite extra god? Det upplever vi i alla fall!

 

 

Alla kategorier

Arkiv

Kung Markatta på Twitter

Kung Markatta på Facebook