Meny

Med vegoprodukter från Kung Markatta fixar du middagen på en kvart

Med vegoprodukter från Kung Markatta fixar du middagen på en kvart

Hur får man ihop ekvationen med goda vegetariska middagar mitt bland dagishämtningar och kvällsaktiviteter? För många familjer kan det vara en av vardagens ständiga utmaningar. Nu har ekologiska Kung Markatta tagit fram vegetariska produkter som gör det lätt att äta rätt.

Långkok och surdegsbröd i all ära, vissa dagar kan det vara hopplöst att hinna laga god, näringsrik mat från grunden. Nu lanserar Kung Markatta en genväg med fyra ekologiska, vegetariska produkter som passar hela familjen. I butikernas kyldiskar finns ekologiska vegonuggets, vegostrimlor och rökta och milda vegokorvar som är en fin hjälp för att få till snabblagade rätter under intensiva vardagskvällar.

Riktigt god panikmat, helt enkelt.

- Vi vill underlätta för de tillfällen när man inte riktigt har tid att laga mat från grunden, men ändå vill äta god och bra mat. Våra kylda korvar, strimlor och nuggets är veganska, lättlagade och passar perfekt även i mer barnvänliga rätter, säger Maria Andersson, brand manager på Kung Markatta.

Ekologiska vardagsrecept du fixar på en kvart

Kung Markatta har tillsammans med Köket.se tagit fram femton vegetariska recept för det nya sortimentet. Alla är enkla att laga till hemma på spisen och de flesta går faktiskt att svänga ihop på bara en kvart.

- Vi ser det här som ett bra komplement till våra övriga 270 ekologiska produkter. Och vi tycker det är positivt om vi kan göra det enklare för människor att laga vegetariskt även mitt i veckan, säger Maria Andersson. 

Produkterna finns i kyldiskarna hos välsorterade Coop- och Icabutiker.

Alla kategorier

Arkiv

Kung Markatta på Twitter

Kung Markatta på Facebook