Äppelcidervinäger ofiltrerad

Ekologiskt Ofiltrerad Vinägermamma
Kung Markattas raw äppelcidervinäger tillverkas av vin från ekologiska äpplen och har en stor rund smak. Äppelvinet fermenteras och varken upphettas eller pastöriseras efter det. Detta gör att bakteriekulturen, som också kallas moder, bevaras. Ofiltrerad, naturligt grumlig och mycket god! Skaka innan användning.

Innehåll

KRAV-ekologisk ofiltrerad äppelcidervinäger (100%). Syrahalt 5%. KRAV-certifieringen verifierad av KIWA.

Märkningar (klicka för mer info)

e-merket.png

Information

Artikelnr 1731402
Storlek 750 ml
Förvaring I rumstemperatur. Öppnad flaska: Förvaras svalt.

Bra att veta: Det är alltid innehållsförteckningen och näringstabellen på förpackningen som gäller.

Innehåll per 100 milliliter

Energi (joule) 69 kJ
Energi (kalorier) 16 kcal
Fibrer 0,05 g

Innehåll per 100 milliliter

Energi (joule) 81 kJ
Energi (kalorier) 19 kcal
Fett 0,1 g
Varav mättat 0,1 g
Kolhydrater 0,7 g
Varav socker 0,1 g
Fibrer 0,1 g
Protein 0,1 g
Salt 0,01 g

Frågor och svar

Det är delar av vinägermodern som syns och är helt ofarligt. Vinägermoder används för att starta processen som omvandlar äppelcidern till vinäger och kan komma med i varierande grad. Många letar efter flaskor med mycket "mamma" kvar, eftersom den innehåller något mer enzymer än då den filtreras bort.
Vår ofiltrerade äppelcidervinäger är opastöriserad.

Liknande produkter

Relaterade recept

Återförsäljare