Chiafrömüsli med kokos- och gojibär

Frukost & Mellanmål
30 min
Antal personer:
En härlig müsli fullproppad med goda fröer och nötter. Smaksättningen med kokoschips och gojibär ger sommarvibbar. Perfekt att strö över frukostyoghurten!

Ingredienser

1 dl Kung Markatta pumpafrön
1 dl Kung Markatta solrosfrön
1 dl Kung Markatta valnötter, grovt hackade
1 dl cashewnötter, grovt hackade
½ msk Kung Markatta rapsolja
1 dl Kung Markatta chiafrön
1 dl Kung Markatta rostade kokoschips
1 dl Kung Markatta gojibär

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda pumpafrön, solrosfrön och nötter i en ugnsform, ringla över oljan och rosta blandningen i mitten av ugnen i ca 10 minuter.
Rör om flera gånger så att det inte bränns vid.
Låt svalna och blanda sedan i chiafrön, kokoschips och gojibär.
Häll upp på burk.

Liknande recept