Ljuvliga veganska kokosbars

Baking
Antal personer: 30
Underbara kokosbars som riktigt smälter i munnen. Enkla att göra och helt veganska. Baka och njut!

Ingredienser

1 burk Kung Markatta kokosgrädde eller kokosmjölk
50g Kung Markatta kokossocker
25 g ekologiskt kokosfibermjöl
200 g Kung grova kokosflingor
250-300 g mörk vegansk choklad
2 tsk. Kung Markatta lakritspulver
20 g hackade ekologiska Gojibär (tillval)
ekologisk riven ananas

Instruktioner

Skaka kokosmjölken, öppna den och häll över det i en skål, rör kokossocker, kokosfibermjöl och kokosflingor. Dela massan i två och rör ner lakritspulver och hackade gojibär i den ena halvan, låt den andra vara naturell. Forma massan till små bollar. Lägg dem i kylen i några timmar. Smält chokladen i vattenbad. Vänd bollarna i chokladen. Sätta dem på en bricka och strö över kokos, ananas eller annan valbar topping. Täck med bakplåtspapper. Sätt tillbaka dem i kylskåpet och njuta av dem till fullo när de har svalnat.

Liknande recept