Varm kokosdryck med rödbeta och kakao

Frukost & Mellanmål
15 min
Antal personer:
En värmande kokosdryck med en härlig smaksättning av rödbetsjuice och kakao samt sötad med kokossocker. Drycken vispas snabbt ihop och passar bra att servera som ett alternativ till kaffe eller te vid fikastunden.
Receptkreatör:

Ingredienser

1 burk Kung Markatta Kokosmjölk
2 msk Kung Markatta Kokossocker
2 tsk Kung Markatta Kakao
2 dl Kung Markatta Rödbetsjuice

Instruktioner

Häll kokosmjölken i en kastrull men spara lite till att vispa ett skum av. Tillsätt kokossocker och kakao och vispa under omrörning till det blivit varmt. Vispa till sist i rödbetsjuicen och värm till lagom temperatur. Häll upp i koppar. Vispa snabbt ihop ett skum av den sparade kokosmjölken (använd gärna elvisp), toppa med den och strö över lite kokossocker.

Liknande recept