Meny
Blandsallad med syrlig senapsmajonnäs
  • Tillbehör , Sallader
  • 30 min
  • 4 portioner

Blandsallad med syrlig senapsmajonnäs

Denna blandsallad innehåller massor av härligt krispiga grönsaker, och är dessutom mättande. Den syrliga senapsmajonnäsen sätter verkligen extra piff på salladen. Servera den gärna till en bit stekt lax.

Ingredienser

Så här gör du

  1. Börja med att rosta senapsfrön i en torr stekpanna på medelvärme i några minuter.
  2. Skölj grönsakerna och fördela spenat på ett stort fat.
  3. Strimla sockerärtor, zucchini och fänkål och lägg grönsakerna på salladsfatet. Dela avokado i stora bitar och tillsätt dem tillsammans med bönorna.
  4. Ringla över rapsolja och toppa med flingsalt, svartpeppar och senapsfrön. 
  5. Blanda alla ingredienser till senapsmajonnäsen och servera den vid sidan om salladen.
Kung Markatta Apa
Servera den gärna till en bit stekt lax.

Receptet skapat av

En matgalen tjej med ett brinnande intresse för det mesta som har med mat att göra. Gillar enkelhet och fina råvaror samt har en förkärlek för avokado, citron, vitlök, keso, valnötter, mörk choklad och kaffe.

Besök gärna matsaklart.se