Meny
Blixtsnabb pestospaghetti med ärtor och solroskärnor

Blixtsnabb pestospaghetti med ärtor och solroskärnor

Vissa dagar måste det gå blixtsnabbt att laga middag, samtidigt som resultatet ska smaka gott. Oavsett om du har bråttom ut på stan eller har ett gäng hungriga barn som vrålar efter mat så tror jag att du kommer att älska den här superenkla rätten.

Ingredienser

Så här gör du

  1. Koka spaghettin enligt förpackning.
  2. Häll i ärtorna en minut innan spaghettin är klar.
  3. Häll av vattnet.
  4. Blanda ihop spaghettin tillsammans med peston och keson.
  5. Tillsätt övriga grönsaker och blanda ihop.
  6. Smaka av med salt och peppar.
  7. Häll över pastan i en stor skål och toppa med solroskärnorna.
  8. Servera!
Kung Markatta Apa
Prova gärna att byta ut keson mot parmesan eller en skvätt grädde för en lyxigare variant.

Receptet skapat av

Mat och näringslära har alltid varit min stora passion vid sidan om arkitektur. Uppväxt i Kalifornien lärde jag mig tidigt att uppskatta god och hälsosam mat baserat på färska och naturliga råvaror. Jag älskar att experimentera och upptäcka nya smaker i köket och min strävan är att på ett lustfyllt sätt utforska enkel, god och hälsosam kokkonst för stora och små.

Besök gärna lillamatderiven.blogspot.se