Meny
Blixtsnabb tortillapizza med portabello och korv

Blixtsnabb tortillapizza med portabello och korv

Vegetarisk pizza på tortillabotten toppad med tomatsås, portabellosvamp, rökig vegokorv och rosmarin. Middagen klar på nolltid!

Ingredienser

4 tortillabröd

2 msk Kung Markatta Tomatpuré

1 pkt Kung Markatta Vegokorv rökt

2 portabellosvampar

0,5 röd lök

2 dl vegansk pizzaost, riven

Torkad rosmarin

Flingsalt

Eventuellt ruccola

 

Så här gör du

  1. Sätt ugnen på högsta värmen/grill.
  2. Bred ut ett tunt lager tomatpuré på tortillabröden
  3. Slanta 4 korvar, skiva svampen och löken. Fördela över pizzorna och toppa pizzorna med ost, rosmarin och flingsalt.
  4. Grädda pizzorna i ca 5 minuter eller tills de fått fin färg. Toppa med ruccola om du önskar.
Kung Markatta Apa
Tips! Välj en vegansk pizzaost så blir pizzan helt vegansk.

Receptet skapat av

Det här receptet är framtaget i samarbete med matsajten Köket.se.