Meny
Bowl med rödbeta och avokado

Bowl med rödbeta och avokado

En härligt len och krämig bowl med vacker rosa färg och sötsyrlig smak. På toppen ligger crunch i form av valnötter, rostade kokoschips, pumpafrön och extra sötma från mullbär. Passar bra att servera till frukost eller som mellanmål.

Ingredienser

3 dl Kung Markatta Rödbetsjuice
1 1/2 avokado
4 -5 dl frysta hallon
5 dl vegetabilisk grädde (exempelvis havre- eller sojagrädde)
1-2 msk Kung Markatta Lönnsirap (kan uteslutas för en syrligare variant)

Kung Markatta Valnötter
Kung Markatta Rostade Kokoschips
Kung Markatta Pumpafrön
Kung Markatta Mullbär

Så här gör du

Lägg rödbetsjuice, avokado, hallon, vegetabilisk grädde och lönnsirap i en mixer och mixa till en krämig slät smet. Skeda upp i skålar och toppa med valnötter, kokoschips, pumpafrön och mullbär. Servera direkt.

Receptet skapat av

En matgalen tjej med ett brinnande intresse för det mesta som har med mat att göra. Gillar enkelhet och fina råvaror samt har en förkärlek för avokado, citron, vitlök, keso, valnötter, mörk choklad och kaffe.

Besök gärna matsaklart.se