Meny
Brysselkål med belugalinser
  • Tillbehör , Sallader
  • 30 min
  • 4 portioner

Brysselkål med belugalinser

Enkelt och gott tillbehör! Brysselkål lätt kokta i saltat vatten och blandade med belugalinser och en vinegrette. Ett perfekt tillbehör till en måltid nu när ljuset kommer åter.

Ingredienser

Så här gör du

  1. koka brysselkålshuvudena i lätt saltat vatten. Blanda med ca 4 dl kokta belugalinser.
  2. Blanda olja, vinäger, örtsalt och ev dijonsenap och slå vinegretten över de varma ingredienserna. Rör försiktigt om.
  3. Servera!

 

Receptet skapat av

Vi som driver  Farbror Grön heter Johannes och Theres. Vi äter mest vegetarisk mat och vi älskar att vara kreativa i köket. Tillsammans med våra två barn experimenterar och undersöker vi ständigt nya nivåer av matlagning, självhushåll, odling och bakning.

Besök gärna www.farbrorgron.blogspot.se