Meny
Chokladbollar med Ghee

Chokladbollar med Ghee

Ett lite nyttigare alternativ till de traditionella chokladbollarna, sötade med kokossocker.

Ingredienser

Så här gör du

  1. Rör ihop ghee och kokossocker.
  2. Rör i resten av ingredienserna och knåda degen så att den blir jämn.
  3. Forma små runda bollar och rulla dem i pärlsocker.
  4. Förvara dem i frysen.

Tips! Blöt händerna när du rullar dem så fastnar sockret bättre.

Kung Markatta Apa
Utan kaffe. Perfekt fredagskvällsmellis till barn som ska somna i tid

Receptet skapat av

Vi som driver  Farbror Grön heter Johannes och Theres. Vi äter mest vegetarisk mat och vi älskar att vara kreativa i köket. Tillsammans med våra två barn experimenterar och undersöker vi ständigt nya nivåer av matlagning, självhushåll, odling och bakning.

Besök gärna www.farbrorgron.blogspot.se