Meny
Curry & mangotacos med tofu

Curry & mangotacos med tofu

Curry i tacos? Javisst! Prova Kung Markattas goda curry-mangosås nästa gång du gör tacos för en ny twist. Tillsammans med en snabbpicklad rödkål får du en färggrann och härlig middag på mindre än 20 minuter.

Ingredienser

Så här gör du

  1. Pressa ur så mycket vätska som du kan ur tofun genom att trycka hushållspapper mot den. Tryck så hårt att vätskan försvinner, men inte så hårt så att den smulas sönder.
  2. Tärna tofun och blanda ihop den med hälften av såsen.
  3. Massera ihop rödkål, äppelcidervinäger och salt i en skål.
  4. Stek tofun i lite kokosolja. Häll i resten av såsen och stek hastigt.
  5. Värm tortillas.
  6. Montera dina tacos genom att fylla dem med med den snabbpickade rödkålen, tofu, gurka, gräddfil och färsk koriander.
  7. Servera!

Receptet skapat av

Mat och näringslära har alltid varit min stora passion vid sidan om arkitektur. Uppväxt i Kalifornien lärde jag mig tidigt att uppskatta god och hälsosam mat baserat på färska och naturliga råvaror. Jag älskar att experimentera och upptäcka nya smaker i köket och min strävan är att på ett lustfyllt sätt utforska enkel, god och hälsosam kokkonst för stora och små.

Besök gärna lillamatderiven.blogspot.se