Meny
Exotisk fruktsallad med limecrème, mynta och kokoschips

Exotisk fruktsallad med limecrème, mynta och kokoschips

En vacker färgsprakande fruktsallad som passar perfekt som påskdessert. Fruktsalladen toppas med en underbar sötsyrlig limecrème samt rostade kokoschips.

Ingredienser

Så här gör du

  1. Skala mango och skär i tärningar. 
  2. Fiska upp ananas ur burken, ta gärna med lite av juicen.
  3. Gröp ur passionsfrukterna och blanda allt i en skål.
  4. Fördela fruktsalladen i fyra portionsformar.
  5. Hacka myntan.
  6. Blanda kvarg med den smälta chokladen, tillsätt lime samt finrivet limeskal.
  7. Toppa fruktsalladen med limecrème, hackad mynta och till sist kokoschips. 

 

Kung Markatta Apa
Gör bra val i butiken - välj alltid ekologisk frukt!

Receptet skapat av

En matgalen tjej med ett brinnande intresse för det mesta som har med mat att göra. Gillar enkelhet och fina råvaror samt har en förkärlek för avokado, citron, vitlök, keso, valnötter, mörk choklad och kaffe.

Besök gärna matsaklart.se