Meny
Frukttoppad rödbetschia

Frukttoppad rödbetschia

Denna färgstarka rödbetschia bidrar med både omega 3, protein, fiber, vitaminer, antioxidanter och passar perfekt som energiboost i mörka november. Servera den till frukost eller som ett mättande mellanmål.

Ingredienser

Så här gör du

  1. Blanda chiafrön med mandeldryck, rödbetsjuice och lönnsirap i en skål.
  2. Täck över och låt stå i kylskåp över natten.
  3. Fördela rödbetschian i små glas/skålar och toppa med banan, kiwi och pumpafrön. 
Kung Markatta Apa
Toppa med valfri frukt och servera den till frukost eller som ett mättande mellanmål!

Receptet skapat av

En matgalen tjej med ett brinnande intresse för det mesta som har med mat att göra. Gillar enkelhet och fina råvaror samt har en förkärlek för avokado, citron, vitlök, keso, valnötter, mörk choklad och kaffe.

Besök gärna matsaklart.se