Meny
Indisk veggo med mango

Indisk veggo med mango

Vegetarisk gryta med smak av Indien. Mangon ger sötma och och en härlig smakbrytning mot kryddorna.

Ingredienser

Så här gör du

  1. Börja med att förkoka grytbitarna enligt förpackningen med buljong.
  2. Finhacka vitlöken och ingefäran.
  3. Fräs vitlök, ingefära, tomatpuré och kryddor med kokosolja i en gryta.
  4. Rör ner grytbitarna och häll på grädde och yoghurt.
  5. Låt puttra under lock några minuter.
  6. Rör ner mangon och sköljda bönor.
  7. Smaka av med mer kryddor och eventuellt lite salt.
  8. Servera med ris och grönsaker.
Kung Markatta Apa
Vill man kan sojabitarna ersättas med Kung Markattas Naturella tofu.

Receptet skapat av

Jag är en matglad dietiststudent vars hjärta klappar lite extra för naturlig mat som är god både för kropp och själ. Min filosofi är att frukt och grönt ska vara en större del av måltiden och inte bara ett tillbehör.