Meny
Ischoklad à la Markatta

Ischoklad à la Markatta

Två ingredienser, ett gäng ischokladformar, oändligt många toppingalternativ. Med Kung Markattas kokosolja får julklassikern ischoklad nytt liv!

Ingredienser

Så här gör du

  1. Hacka chokladen och smält ihop med kokosolja över vattenbad eller i micro. Rör så att all choklad smält.
  2. Fördela i ca 25 ischokladformar och avsluta med valfri topping.
  3. Förvaras i kyl.

Receptet skapat av

Jag är en matglad tjej som varvar styrketräning med lek i köket. Sötsaker och bakverk i alla former har en speciell plats i mitt hjärta, och med väl valda ingredienser passar det mesta inte bara till fikat utan kan lika gärna intas till frukost! Hos mig är en fin kaka det bästa återhämtningsmålet efter ett tufft träningspass.

Besök gärna roethlisberger.se