Meny
Julmüsli

Julmüsli

En nöt & fröspäckad julmüsli. Knaprig och väldigt god att toppa frukostfilen/yoghurten med.

Ingredienser

Så här gör du

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Lägg solroskärnor, pumpakärnor, valnötter, mandlar, hasselnötter och havregryn i en ugnssäker form.
  3. Blanda i pepparkakskryddan och råsockret.
  4. Ringla till sist över rapsoljan.
  5. Rosta müslin i ugnen ca 10 – 12 minuter.
  6. Rör om några gånger under tiden så att det inte bränns vid.
  7. Låt blandningen svalna och blanda sedan i russinen.
  8. Häll upp på burk.

Receptet skapat av

En matgalen tjej med ett brinnande intresse för det mesta som har med mat att göra. Gillar enkelhet och fina råvaror samt har en förkärlek för avokado, citron, vitlök, keso, valnötter, mörk choklad och kaffe.

Besök gärna matsaklart.se