Meny
Knäckemüsli

Knäckemüsli

Blanda dina favoritfrön med ditt favoritgourmetknäcke och simsalabim - din egna knäckemüsli med härlig crunch!

Ingredienser

Så här gör du

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda havregryn, solrosfrön, pumpafrön och sötmandlar på en ugnsplåt eller ugnssäker form.
  3. Ringla över rapsolja och lönnsirap, rör runt så att allt blandas väl.
  4. Rosta i ugnen ca 15 minuter, rör om några gånger under tiden.
  5. Låt müslin svalna.
  6. Bryt gourmetknäcke i mindre bitar, strimla aprikoserna och blanda detta med den helt svalnade müslin.
  7. Häll upp på burk.
Kung Markatta Apa
Väljer du Gourmetknäcke müsli får du lite extra sötma i din blandning!

Receptet skapat av

En matgalen tjej med ett brinnande intresse för det mesta som har med mat att göra. Gillar enkelhet och fina råvaror samt har en förkärlek för avokado, citron, vitlök, keso, valnötter, mörk choklad och kaffe.

Besök gärna matsaklart.se