Meny
Korvbrödsrulle med avokadoskagen

Korvbrödsrulle med avokadoskagen

Den här rätten är galet god och går så snabbt att göra! Prova vår nya Vegokorv som finns både rökt och med mild smak.

Ingredienser

1 pkt Kung Markatta Vegokorv rökt eller mild

stora salladsblad

tunnbröd, mjuka

 

Avokadoskagen:

1 dl vegansk crème fraïche

1 dl vegansk majonnäs

0,5 rödlök, hackad

2-3 msk tångcaviar

2 msk citronjuice, färskpressad

0,5 dl hackad färsk dill

ca 100 g Kung Markatta Tofu naturell

avokado

Salt och peppar

 

Så här gör du

  1. Hacka lök, skiva tofun och tärna avokadon i centimeterstora bitar. Blanda alla ingredienserna till skagenröran och tillsätt tofun och avokadon sist så de inte mosas helt.
  2. Stek korven i lite olja.
  3. Montera din wrap med salladsblad, skagenröra och vegokorv.

Receptet skapat av

Det här receptet är framtaget i samarbete med matsajten Köket.se.

Foto: Angelica Söderberg