Meny
Lakritspannacotta med hallon

Lakritspannacotta med hallon

Lakritspannacotta - en drömdessert för alla lakritsälskare!

Ingredienser

Så här gör du

  1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten.
  2. Häll grädde och socker i en kastrull och låt koka upp. Rör i lakritspulver.
  3. Pressa vattnet ur gelatinbladen och rör ned dem i grädden.
  4. Häll upp i fyra koppas och ställ dem för att stelna minst 3 timmar i kylen.
  5. Toppa med färska hallon och servera!
Kung Markatta Apa
Äter du LCHF så byt ut socker mot ex Stevia

Receptet skapat av

I snart 10 år har jag haft världens bästa jobb som matstylist och matkreatör. Jag verkligen älskar mat! Tänker på mat väldigt mycket av min vakna tid och drömmer om ständigt om godsaker som jag vill prova. Några av mina favoriter just nu (detta ändras väldigt ofta) är egenrostade heta nötter, vietnamesiska färska vårrullar, skaldjursfrossa, bubbel, nybakade kanelbullar och hemmagjord snickers. Det finns så himla mycket gott!

Fotograf: Tine Guth-Linse