Meny
Mango- och kokosglass

Mango- och kokosglass

Det är ju verkligen busenkelt att göra sin egen glass! Denna mango- och kokosglass har en underbar exotisk smak, och läskar bra en varm sommardag!

Ingredienser

Så här gör du

  1. Skala mangon och skär den i bitar.
  2. Mixa mango, juice och kokosmjölk till en slät glassmet.
  3. Tillsätt eventuellt kokosflingor, häll upp i formar, ställ in i frysen ca 1 timme, tag ut och tryck ner en glasspinne el liknande.
  4. Ställ in i frysen igen tills glassen är helt fryst.
Kung Markatta Apa
Använd gärna annan frukt och juice efter önskad smak!

Receptet skapat av

En matgalen tjej med ett brinnande intresse för det mesta som har med mat att göra. Gillar enkelhet och fina råvaror samt har en förkärlek för avokado, citron, vitlök, keso, valnötter, mörk choklad och kaffe.

Besök gärna matsaklart.se