Meny
Marockansk couscous med veggobullar
  • Huvudrätt , Biffar
  • 45 min
  • 4 portioner

Marockansk couscous med veggobullar

Egenrullade veggobullar med kryddig couscous. Passar superbra i lunchlådan och är väl värt tiden det tar att göra.

Ingredienser

Så här gör du

  1. Blanda ströbröd och mjölk och låt svälla.
  2. Blanda sedan ner den vegetariska färsen, hackad persilja, pressad vitlök, harissa och salt.
  3. Rulla till bollar.
  4. Stek i olivolja precis innan serveringen.
  5. Koka couscousen med buljongen enligt förpackningen.
  6. Skär apelsinerna i tärningar.
  7. Blanda couscous med kryddor och vänd sedan ner nötter, örter och apelsin.
  8. Mosa osten och blanda med yoghurten.
  9. Servera!

Receptet skapat av

Jag är en matglad dietiststudent vars hjärta klappar lite extra för naturlig mat som är god både för kropp och själ. Min filosofi är att frukt och grönt ska vara en större del av måltiden och inte bara ett tillbehör.