Meny
Müslibar med hasselnötssmör och gojibär

Müslibar med hasselnötssmör och gojibär

En härligt naturlig müslibar, fullproppad med nyttigheter. Helt utan tillsatt socker och med lagom sötma från frukten. God som mellanmål, men passar också som kaka till kaffet.

Ingredienser

Så här gör du

  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Hacka dadlarna fint och rör ihop alla ingredienser väl.
  3. Forma smeten med hjälp av en form eller för hand till lagom stora bars och grädda dem i mitten av ugnen i ca 20 min.
  4. Just dessa bars är ca 1 cm tjocka, 5 cm långa och 4 cm breda.

Receptet skapat av

Vi som driver  Farbror Grön heter Johannes och Theres. Vi äter mest vegetarisk mat och vi älskar att vara kreativa i köket. Tillsammans med våra två barn experimenterar och undersöker vi ständigt nya nivåer av matlagning, självhushåll, odling och bakning.

Besök gärna www.farbrorgron.blogspot.se