Meny
Oemotståndligt vintergodis

Oemotståndligt vintergodis

Doppa knäckebröd i choklad och ta med som mellis på vinterutflykten, eller duka fram som ett lite nyttigare lördagsgodis eller snacksalternativ. Chokladdoppade knäckebröd är helt enkelt något alldeles extra!

Ingredienser

Så här gör du

  1. Dela Kung Markattas Gourmetknäcke Tre Fröer i munsbits-storlek.
  2. Doppa knäckebrödsbitarna i mörk choklad, som smälts i vattenbad.
  3. Innan chokladen stelnar kan dem med fördel pyntas med sesamfrön eller flingsalt.
  4. Låt stelna i kylskåp, förvara kallt.
Kung Markatta Apa
Så enkelt, men så gott!

Receptet skapat av

Jag är en nutritionist/näringsfysiolog som brinner för matlagning. Gillar farmors klassiska recept såväl som att hitta på nya egna. Hjärtat klappar lite extra för mat som går att hämta alldeles gratis i naturen.

Besök gärna www.pickipicki.se