Meny
Potatissallad med smak av Italien

Potatissallad med smak av Italien

Potatissallad som passar utmärkt till det grillade! Fantastiskt god och dessutom enkel att göra. Byt ut basilikan mot andra färska örter för att lätt få en annan karaktär på salladen.

Ingredienser

Så här gör du

  1. Borsta potatisen väl och koka med skalen på.
  2. Blanda ingredienserna till såsen och häll den över den varma, väl avrunna potatisen och låt svalna.
  3. Blanda försiktigt i snacksmixen, parmesanosten och några grovt strimlade basilikablad i salladen.
  4. Njut gärna tillsammans med grillad tofu och hemlagad kimchi
  5. Salladen kan sparas och avnjutas kall i flera dagar!

Receptet skapat av

Vi som driver  Farbror Grön heter Johannes och Theres. Vi äter mest vegetarisk mat och vi älskar att vara kreativa i köket. Tillsammans med våra två barn experimenterar och undersöker vi ständigt nya nivåer av matlagning, självhushåll, odling och bakning.

Besök gärna www.farbrorgron.blogspot.se