Meny
Rågsnittar med marmelad, ädelost- och granatäpple

Rågsnittar med marmelad, ädelost- och granatäpple

Enkla snittar som fungerar perfekt till glöggkvällen eller till ett glas bubbel. Kombinationen mellan den söta marmeladen, ostens sälta och granatäpplets syrlighet är oslagbart gott!

Ingredienser

Så här gör du

  1. Stansa ut runda snittar av rågbrödet med hjälp av en form eller ett glas.
  2. Mosa ädelosten och blanda med olivolja.
  3. Pilla ut kärnorna från granatäpplet.
  4. Fördela marmelad på bröden och klicka på ädeloströran, toppa med granatäppelkärnor och svartpeppar. 
  5. Klart att servera!

 

Kung Markatta Apa
Enkla snittar som fungerar perfekt till glöggkvällen eller till ett glas bubbel

Receptet skapat av

En matgalen tjej med ett brinnande intresse för det mesta som har med mat att göra. Gillar enkelhet och fina råvaror samt har en förkärlek för avokado, citron, vitlök, keso, valnötter, mörk choklad och kaffe.

Besök gärna matsaklart.se