Meny
Ratatouille

Ratatouille

Får du ratatouille över så mixa den slät och bred på pizzan istället för tomatsås. Smart, och med en så god och smak på såsen behöver inte pizzan toppas med så mycket mer än ett gäng goda oliver, lite mozzarellaost och en näve ruccola.

Ingredienser

Så här gör du

  1. Skala löken och skär i båtar.
  2. Fräs löken mjuk i olja.
  3. Tillsätt tunt skivad vitlök, tärnad paprika, aubergine, zucchini och tomater.
  4. Krydda med salt och peppar, låt fräsa 5 min.
  5. Häll över burken med hela tomater och finhackad färsk timjan.
  6. Låt småputtra i ytterligare ca 5 min.
Kung Markatta Apa
Ratatouille idag, pizza imorgon!

Receptet skapat av

Jag är en nutritionist/näringsfysiolog som brinner för matlagning. Gillar farmors klassiska recept såväl som att hitta på nya egna. Hjärtat klappar lite extra för mat som går att hämta alldeles gratis i naturen.

Besök gärna www.pickipicki.se