Meny
Raw pannacotta med kokosgrädde, lime och grillad ananas

Raw pannacotta med kokosgrädde, lime och grillad ananas

Sött och syrligt i en oslagbar kombination.

Ingredienser

 

Dekoration

Så här gör du

  • Smält kokosoljan i ett vattenbad. Mixa alla övriga ingredienser i en blender. När smeten är len, tillsätt den smälta kokosoljan och mixa lite till. Häll upp i portionsglas och ställ in i kylen. Denna dessert är verkligen busenkel och görs med fördel dagen innan.
  • Lägg ananasen som ska grillas på en grilltallrik, alternativt sätt dem på spett, och ringla över några droppar agavesirap för att påskynda karamellisering av frukten.
  • När ananasen fått fin färg, toppa den kalla pannacottan med de varma ananasbitarna och strö över ett par nypor kardemumma.

Receptet skapat av

Med tre barn och ett fullspäckat schema är god och enkel vardagsmat högt prioriterat hemma hos Malin Persson i Limhamn. I sin livsstilsblogg vill hon inspirera till ett hållbart liv, för både hälsa och miljö.

Besök gärna https://malin.elledecoration.se