Meny
Restrullar

Restrullar

Med lite färska örter och ett par rispapper kan du enkelt fixa en lunch på grönsaks- och fruktrester. Nästan allt i kylskåpet kan användas bara det strimlas tunt! Ännu godare blir det om du tillsätter tofu, färska örter och ris eller nudlar. Doppa i en enkel dipsås. Vardagslyx!

Ingredienser

  • 3-4 olika grönsaker (t ex kål, rötter, broccoli, gurka, sallad, avokado, svamp, paprika, groddar etc.)
  • 1 frukt (t ex äpple, päron, jordgubbar, mango)
  • Rispapper
  • Kung Markatta Tofu
  • Färsk mynta eller koriander

Förslag på dipsåser

 

Så här gör du

  1. Strimla grönsaker och frukt tunt.
  2. Skiva tofun. Koka upp vatten i en skål och låt svalna.
  3. Blötlägg rispapper i vattnet, lägg det på en kökshandduk och placera ut fyllningen.
  4. Rulla ihop och servera med dipsås.