Meny
Risgrynsgröt med dadlar, granatäpple, apelsin- och valnötter

Risgrynsgröt med dadlar, granatäpple, apelsin- och valnötter

Här serveras den klassiska julgröten på ett nytt sätt med dadlar, granatäppelkärnor, apelsin och valnötter. Smaker som alla förknippas med julen. En gröt som passar perfekt att starta tidiga decembermorgnar med.

Ingredienser

 

Så här gör du

  1. Blanda den kokta risgrynsgröten med hackade dadlar, granatäppelkärnor och kanel.
  2. Fördela i tallrikar och toppa med bitar av apelsin och valnötter.
  3. Servera med mandeldryck eller mjölk. 

Receptet skapat av

En matgalen tjej med ett brinnande intresse för det mesta som har med mat att göra. Gillar enkelhet och fina råvaror samt har en förkärlek för avokado, citron, vitlök, keso, valnötter, mörk choklad och kaffe.

Besök gärna matsaklart.se