Meny
Supersnabb & krämig vegocarbonara

Supersnabb & krämig vegocarbonara

Oj så gott! Och den här rätten slänger du ihop på bara 15 minuter! Prova receptet med våra nya kryddiga Vegostrimlor.

Ingredienser

2 port Kung Markatta Fullkornsspagetti

1 burk soltorkade tomater

1 pkt Kung Markatta Vegostrimlor

3 dl sojagrädde

0,5 krm liquid smoke

Salt & peppar

Persilja till garnering

Så här gör du

  1. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen.
  2. Stek strimlorna i olivolja, tillsätt sojagrädde med soltorkade tomater och några droppar liquid smoke. Salta och peppra efter tycke och smak.
  3. Häll upp pasta med carbonarasåsen och toppa med persilja.

Receptet skapat av

Det här receptet är framtaget i samarbete med matsajten Köket.se.

Foto: Angelica Söderberg