Meny
Supertoppad fullkornsrisgröt

Supertoppad fullkornsrisgröt

En krämig och härlig gröt gjord på basmatifullkornsris och kvarg. Förbered gärna på kvällen, låt gröten gotta till sig i kylen under natten och njut av en snabb och härlig gröt till frukost. Passar också bra som mellanmål.

Ingredienser

Så här gör du

  1. Koka riset enligt förpackningens anvisningar, låt svalna och blanda med kvarg och vaniljpulver.
  2. Låt gärna blandningen stå i kylen en stund.
  3. Toppa gröten med torkade aroniabär, granatäpplekärnor och mullbär.
Kung Markatta Apa
Toppa med dina favoritsuperbär!

Receptet skapat av

En matgalen tjej med ett brinnande intresse för det mesta som har med mat att göra. Gillar enkelhet och fina råvaror samt har en förkärlek för avokado, citron, vitlök, keso, valnötter, mörk choklad och kaffe.

Besök gärna matsaklart.se