Meny
Tapenadetoppade rotfruktschips

Tapenadetoppade rotfruktschips

Tunna, lättsaltade och krispiga skivor av rödbeta, morot, palsternacka och sötpotatis. Passar ypperligt som drinktilltugg eller till ett glas vin. Vill man göra det hela lite festligare toppar man chipsen med hemmagjord tapenade, olivkräm eller tomat- och olivtapenade.

Ingredienser

Så här gör du

  • Kärna ur oliverna.
  • Mixa alla ingredienser i matberedare eller mixer.
  • Innan servering toppar du rotfruktschipsen med en klick av tapenaden.
  • Strö gärna över lite extra persilja.
Kung Markatta Apa
Uteslut sardellerna om du vill göra en vegetarisk variant!

Receptet skapat av

En matgalen tjej med ett brinnande intresse för det mesta som har med mat att göra. Gillar enkelhet och fina råvaror samt har en förkärlek för avokado, citron, vitlök, keso, valnötter, mörk choklad och kaffe.

Besök gärna matsaklart.se