Meny
Underbara Claras Julsallad
  • Tillbehör , Sallader
  • 15 min
  • 4 portioner

Underbara Claras Julsallad

En fräsch, krispig och smakrik sallad med juliga inslag som dadlar, nötter och senap. 

Ingredienser

Så här gör du

  1. Skölj salladen och lägg på ett fat. Tärna äpplen och strö ovanpå.
  2. Strimla dadlarna och hacka rödlöken och strö över.
  3. Värm en stekpanna och lägg i nötterna. Rosta dem tills de fått färg. Grovhacka dem sedan och strö över salladen tillsammans med de torkade granatäppelkärnorna.
  4. Rör ihop vispgrädde, mjölk, dijonsenap och örtsalt till en dressing.
  5. Häll över salladen strax innan servering.

Receptet skapat av

Clara Lidström, mer känd under namnet UnderbaraClara, är författare, fotograf, föreläsare och bloggare och driver en av Sveriges största livsstilsbloggar. Där blandar hon tips och tankar med recept, framförallt ekologiska, för alla tillfällen. 

Besök gärna www.underbaraclaras.com