Meny
Varm kokosdryck med rödbeta och kakao

Varm kokosdryck med rödbeta och kakao

En värmande kokosdryck med en härlig smaksättning av rödbetsjuice och kakao samt sötad med kokossocker. Drycken vispas snabbt ihop och passar bra att servera som ett alternativ till kaffe eller te vid fikastunden.

Ingredienser

Så här gör du

Häll kokosmjölken i en kastrull men spara lite till att vispa ett skum av. Tillsätt kokossocker och kakao och vispa under omrörning till det blivit varmt. Vispa till sist i rödbetsjuicen och värm till lagom temperatur. Häll upp i koppar. Vispa snabbt ihop ett skum av den sparade kokosmjölken (använd gärna elvisp), toppa med den och strö över lite kokossocker.

Receptet skapat av

En matgalen tjej med ett brinnande intresse för det mesta som har med mat att göra. Gillar enkelhet och fina råvaror samt har en förkärlek för avokado, citron, vitlök, keso, valnötter, mörk choklad och kaffe.

Besök gärna matsaklart.se