Meny
Varma citrusmarinerade bönor
  • Tillbehör , Sallader
  • 15 min
  • 4 portioner

Varma citrusmarinerade bönor

Dessa citrusmarinerade bönor blir ett riktigt fräscht och gott tillbehör till den grillade laxen, eller som ett uppskattat inslag på buffébordet.

Ingredienser

Så här gör du

  1. Häll av vattnet från bönorna och låt dem rinna av.
  2. Blanda citron och apelsinskal med dijonsenap, honung och persilja. Ringla ner rapsoljan medan du vispar ordentligt.
  3. Värm bönorna i en kastrull och häll över dressingen.
  4. Smaka av med salt och peppar, låt allt bli varmt och servera direkt, gärna i ett stort salladsblad.

Receptet skapat av

En matgalen tjej med ett brinnande intresse för det mesta som har med mat att göra. Gillar enkelhet och fina råvaror samt har en förkärlek för avokado, citron, vitlök, keso, valnötter, mörk choklad och kaffe.

Besök gärna matsaklart.se